Nieuws

Brugklassers toeren de wereld rond

By september 29, 2016februari 15th, 2021No Comments

Brugklassers toeren de wereld rond

“Hé Brazil!” Djembémaster Peter slaat Tacilio ( Capoeira) op de schouders. In de wereldweek ontmoeten niet alleen brugklassers mensen uit diverse landen en culturen, maar het is ook een reünie voor de mensen die er al jaren aan meewerken.

Wie deze week binnenloopt in het kleurrijk versierde gebouw aan de Bolkensteeg treedt binnen in een smeltkroes van culturen. Het gonst er van de bedrijvigheid, muziek uit verre landen schalt uit de speakers en leerlingen gaan met routeplanner in de hand van workshop naar workshop.

Vanavond treden alle klassen op in Theater de wereld. In de aula van het hoofdgebouw zijn er presentaties van de workshops: Afrikaanse kunst, Egyptische dans, Capoeira, Braziliaanse percussie, Djembé, Tai Chi, BollyRobics, Global Sounds, Zumba en Persmuskieten. Daarnaast worden er producten verkocht van de workshops: People of the World, Wereldwonderen, Hotemetotem, Down Under en Masterchef of CC.

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact