Nieuws

BIJZONDERE STAGES LEERLINGEN CAMBREUR COLLEGE

By september 27, 2016februari 15th, 2021No Comments

BIJZONDERE STAGES LEERLINGEN CAMBREUR COLLEGE

Ten behoeve van de 47e  Ronde van Midden Brabant heeft de organisatie van dit jaarlijkse Dongense wielerspektakel de hulp ingeroepen van het Cambreur College. Bij wijze van speciale stage-opdracht mochten Sterre Wijnen en Fleur Lambregts uit de MAVO 3-klas deze hele dag rondemiss zijn. Aangekleed door  plaatselijke kledingwinkel Jola Mode hebben zij alle prijzen en bloemen mogen uitreiken aan de winnaars van de Ronde van Midden Brabant,  de wedstrijd voor de zogenaamde nieuwelingen en de winnaars van de Rabobank Dikke Bandenrace.  Hierbij hebben zij het Cambreur College op prachtige wijze vertegenwoordigd in de plaatselijke en regionale media. Achter de schermen heeft Pleun van Dongen haar uren gemaakt bij het klaarmaken van de lunchpakketten voor de ruim 130 vrijwilligers die deze dag mogelijk maken.

Wij zijn bijzonder trots op de samenwerking die de Dongense organisaties en bedrijven steeds meer zoeken met onze school.

Foto: Harm Rijswijk

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact