Nieuws

KUKA OLET?

By september 20, 2016februari 15th, 2021No Comments

KUKA OLET?

In het Fins betekent dit zoiets als: wie ben jij?

Natuurlijk hoeven de leerlingen van klas tvw1B deze vraag niet in het Fins te beantwoorden.

Zij gaan dat in het Engels doen!

Afgelopen vrijdag kregen de TTO leerlingen hun eerste brief uit Finland. Dit schooljaar gaan zij samen met de leerlingen van de Ruukki school aan een mini uitwisselingsproject werken. Aan de hand van een door hun docent op te geven onderwerp gaan zij brieven schrijven en tekeningen of posters maken, die vervolgens via SNAIL MAIL doorgestuurd worden. De leerlingen van de Ruukki school zijn ongeveer even oud als onze brugklassers maar zitten in Finland, vanwege een ander schoolsysteem, nog in het laatste jaar van de basisschool waar zij ook al veel Engels leren. Hopelijk wordt het voor de Nederlandse en de Finse leerlingen steeds een verrassing als er in de klas een grote envelop open gemaakt wordt.

Lykkyä tykö ( succes!)

   

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact