Nieuws

Avondvierdaagse 2.0 voor Cambreurleerling Emma een uitdaging

By juni 10, 2016februari 15th, 2021No Comments

Avondvierdaagse 2.0 voor Cambreurleerling Emma een uitdaging

Emma Versteeg heeft de uitdaging aangenomen. Zij liep de avondvierdaagse dit jaar voor het Cambreur en zelfs meer dan dat. LO-docent Robin van Sunten beloofde de deelnemende leerlingen een stappenteller en gaf ze de opdracht om zoveel mogelijk stappen in vier dagen tijd te maken. Niet alleen tijdens de avondlijke wandelingen door het schone Dongen, maar ook overdag op school, thuis, bij een sportieve activiteit op de eigen club of bij het wandelen met de hond.

Emma deed het erg slim. Om te bewijzen hoeveel stappen ze per dag of per activiteit maakte heeft ze foto’s van haar stappenteller gemaakt.

Deze leerling uit leerjaar 1 van het voorbereidend mbo heeft vier dagen 15 kilometer gelopen, heeft tijdens vijf lesuren LO haar stappenteller gedragen en is natuurlijk vijf dagen naar school geweest. Tijdens al deze activiteiten  is de stappenteller niet uit geweest . Het resultaat is de prijs dik waard!

 

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact