Nieuws

Vijf IJSO-certificaten voor vwo-leerlingen

By juni 8, 2016februari 15th, 2021No Comments

Vijf IJSO-certificaten voor vwo-leerlingen

Otte, Joris, Michiel, Dora en Huub, gefeliciteerd. De IJSO certificaten van dit jaar zijn uitgereikt aan de leerlingen van 3 vwo. De 10 % beste leerlingen van de International Junior Science Olypiad krijgen als blijk van waardering voor hun goede presteren een certificaat, iets om trots op te zijn dus. Maar liefst vijf leerlingen van het Cambreur kregen deze door mevrouw Vos uitgereikt. Otte Spijkers uit 4 vwo en Joris Krol, Michiel van den Akker, Dora van der Pluym en Huub Stokkermans uit 3 vwo waren de gelukkigen. Gijs van Tilburg krijgt het certificaat  later, op 17 juni in Nijmegen,  wanneer hij aan de finale deelneemt.

Nu is het zaak om het niveau vast te houden, zodat deze leerlingen een serieuze kans maken tijdens de grote Olympiades in de bovenbouw.

 

 

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact