Nieuws

Robin Hood gebouw B is waarschijnlijk een dame

By juni 3, 2016februari 15th, 2021No Comments

Robin Hood gebouw B is waarschijnlijk een dame

“Linkervoet naar voren, met de linkerhand de boog vast pakken, linker arm strekken, met de rechter arm de boog spannen door pijl naar achter te trekken, kijk over de pijl naar het doel, richt niet te hoog, concentreer je en laat los. Niet de boog maar de pijl.” Dit is natuurlijk voor de rechtshandigen voor de linkshandigen is het net omgekeerd. Bijna tweehonderd leerlingen van gebouw B konden tijdens de sportdag hun pijl en boog kwaliteiten testen. Kwaliteit was er zeker waarbij opviel dat de dames geconcentreerder schoten dan de meeste heren wiens pijlen nog wel eens wilden afdwalen richting fietsenstalling. Daarom volgend jaar een herkansing, boogschieten maar niet op een blazoen, waar dan op? Dat is nog een verassing.

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact