Nieuws

Mavo 2 maakt op ‘lekkere’ manier kennis met Azië

By mei 18, 2016februari 15th, 2021No Comments

Mavo 2 maakt op ‘lekkere’ manier kennis met Azië

Donderdag 21 april zijn de leerlingen uit mavo 2 weer actief aan de slag gegaan. Zij hebben kennis gemaakt met het werelddeel Azië. Daarbij hebben ze presentaties gemaakt onder leiding van mevrouw Tebbaa over verschillende omgangsvormen tussen de Aziatische mensen en de westerse mensen.

Een tweede activiteit waar leerlingen mee bezig zijn geweest, is een entertainmentvorm die in Azië veel voorkomt, namelijk het schimmenspel.  Met behulp van mevrouw Dierx en meneer Dirven zijn er leuke, mooie en grappige presentaties gekomen. Na het maken van de schimmenspellen werden ze ook uitgevoerd voor de klas.  Spongebob, Mickey Mouse, Nijntje: ze kwamen allemaal voorbij.

Meneer Jolie en mevrouw Hellwich waren in de keuken te vinden. Kennismaken met de Aziatische keuken, was het laatste onderdeel van deze leuke dag. Er zijn meer dan 200 loempia’s gebakken en die vielen enorm in de smaak bij onze leerlingen!

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact