Nieuws

Mindgames voor groep 7

By april 14, 2016februari 15th, 2021No Comments

Mindgames voor groep 7

Hoe werken de hersenen nu precies? En hoe houden de hersenen je voor de gek? Dat is de vraag die docent Jack Wisse op 13 april aan leerlingen van groep 7 heeft voorgelegd in de Cambreur Class Mindgames op gebouw B. Zij mochten een les mee komen draaien in zijn biologielokaal.

Mindgames is een verzameling van optische illusies, vreemde filmpjes waarin je goed op moet letten wat er gebeurt. Ook is er een proef gedaan om te laten zien dat je met een nat voorhoofd je adem veel langer in kan houden dan met een droog voorhoofd.

“Ik hoop dat jullie het allemaal leuk hebben gevonden en ik hoop dat jullie er leuke dingen van kunnen gebruiken”, besluit biologiedocent Jack Wisse zijn Cambreur Class. “Tot ziens allemaal!

 

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact