Nieuws

FILMAVOND 18 maart 2016

By maart 21, 2016februari 15th, 2021No Comments

FILMAVOND 18 maart 2016

Op vrijdag 18 maart was er weer een leuke filmavond voor de eerstejaars van het Cambreur College. Net als vorig jaar is deze avond georganiseerd door de oudervereniging.

De avond begon om 18.00 uur met een frietje en een snack naar keuze onder het genot van muziek van onze DJ’s “De Dongense House Maffia”.

Nadat iedereen iedereen zijn buikje vol gegeten had werd de film gestart. De film ging over de waargebeurde kaping van het schip de “Maersk Alabama” door Somalische piraten met Tom Hanks in de hoofdrol als “Captain Phillips”.

In de pauze werd iedereen getrakteerd op suikerspinnen, popcorn en drinken. Net bijgekomen van de spannende film was er een bingo. Hierbij waren leuke prijzen te winnen waaronder bioscoopkaartjes, bluetooth speakers en selfie sticks. Om 22:30 uur gingen de kinderen weer tevreden huiswaarts.

We mogen terugkijken op een geslaagd feest met dank voor de inzet van conciërges, leerlingen en leden van de oudervereniging. Ook danken we onze sponsoren AH Dongen voor de limonade en Nettorama voor de popcorn.

Op naar de volgende filmavond!

Oudervereniging Cambreur College

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact