Nieuws

Mavo 3 aan het werk bij bedrijven in de regio

By maart 3, 2016februari 15th, 2021No Comments

Mavo 3 aan het werk bij bedrijven in de regio

Vorige week moesten we onze leerlingen uit mavo 3 missen. Het was weer tijd voor de jaarlijkse sectorstage. Ook dit jaar heeft iedereen het weer buitengewoon naar z’n zin gehad. Onze docenten ook, want zij mochten het schoolgebouw verlaten om de stagiaires te bezoeken.

Bij garage Verharen en Wijnen was Roy van Tilborg aan het werk. Gekleed in een overall was hij voornamelijk in de werkplaats te vinden. Assisteren bij het uit elkaar halen van auto’s, spullen aangeven, een lek zoeken: de stage was gevarieerd. Of hij later in deze branche wil werken, weet hij nog niet.

Megan Joore was laaiend enthousiast over haar stage. Zij had de eer om een week bij de gemeente mee te lopen. Ze heeft bij veel afdelingen even mogen proeven. Haar begeleider was uitermate tevreden over haar inzet. Als kers op de taart mocht ze de burgemeester een paar keer ontmoeten. Voor Megan staat het vast: ‘Hier wil ik in verder!’

In de bouw was het zwaar. Jordy en Tim hebben in weer en wind gezwoegd bij een aanbouw. Stenen kruien, hakken, specie maken, niets was te gek. De spierpijn en de natte kleding namen ze op de koop toe. Gelukkig hebben de heren het uitstekend naar hun zin gehad.

Het stageaanbod was weer zeer gevarieerd en gelukkig was er voor ieder wat wils! Voor veel leerlingen is de keuze voor een vervolgopleiding een stuk makkelijker geworden.

 

 

 

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact