Nieuws

CCCCC

By december 14, 2015februari 15th, 2021No Comments

CCCCC

Inmiddels is het Christmas Carols Choir Cambreur College een oude bekende op de Kerstmarkt in Dongen. Al een jaartje of tien zingen onze eerste klassen TTO naar goed Engels gebruik een aantal kerstliederen. Het publiek was zaterdagavond al massaal toegestroomd, terwijl de artiesten uit de klassen Thv1J en Tvwo1K zich nog aan het opstellen/ klaarmaken waren. Eenmaal gesetteld ging het dak eraf! Het volume was maximaal, het plezier ogenschijnlijk hoog. In een kort filmpje is dit duidelijk te zien. Twee leerlingen (Faber en Celina) durfden het zelfs aan om solo te zingen. Wat dapper van hen.

Na een uur met z’n allen de stembanden goed te hebben getest, zat het er helaas al weer op. Voor vluchtelingenwerk Nederland werd €130,- opgehaald. Wat een toppers zijn deze leerlingen!

En tegen het publiek op de kerstmarkt in Dongen willen we graag zeggen: Tot volgend jaar!

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact