Nieuws

Griezeltocht 13-11-2015

By november 23, 2015februari 15th, 2021No Comments

Griezeltocht 13-11-2015

Vrijdagavond de 13de  zullen we niet snel vergeten. “Wat was het weer spannend bij de griezeltocht van het Cambreur”. Het begon al met het weer. Code oranje was er afgegeven. Gelukkig waren de weergoden ons goedgezind. Het was mooi griezelweer met wind, donkere wolken en een klein beetje hagel. De spoken hadden dit jaar weer goed hun best gedaan. Er schoten vreemde voorwerpen door de struiken, spoken met kettingzagen lagen op de loer, er was een spookkerkhof en nog veel meer om van te griezelen. Ik hoop dat onze griezelgasten nog wel hebben kunnen slapen! Er zijn leuke foto’s gemaakt waarbij jullie nog even kunnen “nagriezelen”.

Graag wil ik namens de oudervereniging iedereen bedanken die aan de griezeltocht een steentje heeft bijgedragen. Ook wil ik de leerlingen bedanken voor het meedoen en de leuke en spontane reacties die we hebben ontvangen.

Namens de Oudervereniging,
Frank Willemse

AGENDA

08.00 normering tijdvak 1 beroepsgerichte vakken vmbo
Read More

Contact