Nieuws

Oud-leerling slaat zijn mentor alsnog in de boeien

By november 19, 2015februari 15th, 2021No Comments

Oud-leerling slaat zijn mentor alsnog in de boeien

“Ik durf het bijna niet te vragen, maar….mag ik in de boeien en dan ook nog achter mijn rug.” Een zeldzaam verzoek maar politieman Milan de Koning deed het graag. Degene die dit hem vroeg was dan ook zijn ex-mentor Leo van Baardwijk, de man die hem steunde in zijn examenjaar.

Milan wilde al op zijn 17e erg graag naar de marechaussee, maar werd na bijna alle keuringen te hebben gehaald, afgekeurd op zijn kattenallergie.  Zijn wereldje stortte in elkaar en dat in zijn examenjaar. Gelukkig wist zijn mentor Leo van Baardwijk hem weer op te peppen en slaagde Milan in 2012 voor zijn vmbo-examen.  Het werd de politieschool voor Milan, waar hij nu agent in opleiding is. Op de carrièredagen die deze week op gebouw B worden gehouden, vertelt Milan met veel enthousiasme over zijn politie-opleiding en de kansen die vmbo-leerlingen daar hebben.

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact