Nieuws

Uitreiking IB-diploma’s mondt uit in gezellige reünie

By november 9, 2015februari 15th, 2021No Comments

Uitreiking IB-diploma’s mondt uit in gezellige reünie

Vier maanden lang niet naar het Cambreur gefietst en dan nu – als student aan hogeschool of universiteit – terug op het oude vertrouwde nest. En dat op een vrije vrijdagavond. Maar deze 6de november is dan ook niet zomaar een avond. Terugblikkend op zes jaar tweetalig onderwijs door teamleider Bram Thielen met een masterclass English IB door docent Henk Sanders mogen de leerlingen hun IB-diploma English in ontvangst nemen, evenals een TTO-certificaat en een EIO-certificaat. Want om een tweetalige opleiding af te kunnen ronden, moet zowel het Engels, als het internationale aspect dik in orde zijn.

Het was een feest om de studenten met hun ouders weer te mogen begroeten, geeft mentor Antoinette Groeskamp aan.

De prima verzorgde avond mondde uit in een gezellige reünie. Tegen half twaalf gaf organisator Bram Thielen het sein om te gaan vertrekken. Op de vraag of de leerlingen spijt hebben gehad van hun keuze voor tweetalig vwo hoefde niemand lang na te denken: absoluut niet. Het was hard werken, soms wat te hard, maar het was de moeite meer dan waard. Profijt hebben ze vooral van het gericht werken aan hun toekomst bij de keuze van hun internationale stage, van de beheersing van het Engels en tot slot van hun vaardigheid in het schrijven van stukken.

Het Cambreur neemt nu definitief afscheid. Maar welkom blijven de oud-leerlingen altijd.

 

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact