Nieuws

Sponsorloop voor Vluchtelingenwerk Nederland

By september 24, 2015februari 15th, 2021No Comments

Sponsorloop voor Vluchtelingenwerk Nederland

Weer of geen weer…. er worden door de leerlingen van klas 1D t/m 1K  heel veel rondjes gelopen rond de kanovijver in Dongen om ervoor te zorgen dat hun sponsors in de buidel moeten tasten om het beloofde sponsorgeld te betalen.  Luna IJpelaar ( klas1J) was heel blij met de aanmoedigingen van mama en opa!

Wat zal Vluchtelingenwerk Nederland blij zijn met  onze donatie!

En dan kan de mentor natuurlijk niet achterblijven. Zowel Dhr. Verstegen ( mentor klas ma1E) als Dhr. van Zundert (mentor klas1J) trokken hun sportoutfit aan en lieten zich door hun collega’s graag sponsoren.

Het gerucht gaat dat Dhr. van Zundert net één rondje meer heeft gelopen dan Dhr. Verstegen…..

Proficiat meneer van Zundert!!

 

AGENDA

18.30 banenmarkt PWS mavo 4, presentatie PWS (T)havo 5 en (T)vwo 6
Read More
Tweedaagse SL Eind datum: 08 mrt
Read More

Contact