Nieuws

Pesten? Niet op het Cambreur.

By september 24, 2015februari 15th, 2021No Comments

Pesten? Niet op het Cambreur.

De “Week Van Het Pesten” is in ons land. Van 21 t/m 25 september is het pestweek en laat deze week nu precies samenvallen met onze breakweek! Het ideale moment om met onze tweedeklassers op het hoofdgebouw eens extra stil te staan bij het onderwerp pesten.

De leerlingen kijken eerst de film “Spijt” in de klas, vervolgens praten ze een lesuur na over de film. Wie zijn er wel eens gepest, wie hebben er wel eens gepest, wat spreken we af over pesten, wat staat er in ons pestprotocol? Al deze vragen worden besproken met de mentor en de klas. Zowel voor de leerlingen als voor de docent een heel waardevol project!

De leerlingen, die hun mentor deze week moeten missen, omdat deze elders in Europa met leerlingen op stap zijn, doen het project pas in breakweek 2.

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact