Nieuws

Sophie Blom behaalt Cambridge Advanced Examen

By september 14, 2015februari 15th, 2021No Comments

Sophie Blom behaalt Cambridge Advanced Examen

Sophie is een bijzondere havo-leerling. In juli ontving zij haar havo-diploma, op 9 september kreeg zij opnieuw een uitnodiging om terug te keren naar het Cambreur College, waar zij haar Cambridge Advanced diploma mocht tekenen. Sophie heeft de extra Cambridge-cursus, waar het Cambreur College afgelopen schooljaar mee gestart is, met beide handen aangegrepen. En daar waar de andere leerlingen het examen nog even uitgesteld hebben, trok zij in overleg met haar docent de stoute schoenen aan en toog naar Eindhoven voor haar examen. En ze slaagde met de hoogste beoordeling, een A. Voor een leerling zonder tweetalige achtergrond en opleiding een superprestatie!

Beide diploma’s kunnen deuren voor haar openen. Het Cambreur College feliciteert Sophie van harte met dit resultaat.

 

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact