Nieuws

Eerste berichten uit India

By september 14, 2015februari 15th, 2021No Comments

Eerste berichten uit India

Wij zijn geland. Al in de verte horen we de leerlingen van Singhania joelen. Ze stonden klaar met hun welkomstbord. Voor de Cambreurleerlingen een goed weerzien met hun maatje uit Mumbai.

De eerste dag was een dag bij de gastfamilies. Meteen de gelegenheid om de opgebouwde band direct aan te halen. Tijdens de eerste avond was er een formele opening op school onder het genot van een Indiase maaltijd. Deze werd samen met het  docententeam van Singhania, leerlingen en hun ouders genuttigd.

Morgen, maandag 14 september, staat een vol programma op de planning. Het bezoeken van de verschillende afdelingen in school en lessen volgen. In de avond gaan we met z’n allen naar een themapark waar we kennis gaan maken met de vele verschillende delen van India. Volg ons de komende week op cambreurinindia2015.waarbenje.nu.

AGENDA

18.30 banenmarkt PWS mavo 4, presentatie PWS (T)havo 5 en (T)vwo 6
Read More
Tweedaagse SL Eind datum: 08 mrt
Read More

Contact