Nieuws

Eerste havo-leerlingen sluiten Cambridge-examen met succes af

By juli 20, 2015februari 15th, 2021No Comments

Eerste havo-leerlingen sluiten Cambridge-examen met succes af

De vakantie begint uitstekend voor de tweetalige leerlingen van havo3. In juni deden zij hun officiële Cambridge-examen in Eindhoven. Twee dagen werden zij mondeling en schriftelijk door Engelse examinatoren bevraagd, op de allereerste vakantiedag komt de uitslag binnen.

Allemaal hebben ze hun Cambridge First Certificate behaald, waarbij zelfs 32% het hoogste niveau wist te bereiken. En dat is een prestatie van formaat.

Voorbereid hierop zijn de leerlingen in drie jaar tweetalig onderwijs, waarbij meer dan de helft van de lessen in het Engels gegeven wordt. Ook krijgen zij extra lessen Engels van een docent Engels en van een native speaker. Ze hebben in buitenlandprojecten hun Engels in de praktijk kunnen oefenen en blijken dus niet onder te doen voor hun vwo-collega’s, die dit examen drie maanden eerder hebben afgerond.

We feliciteren onze leerlingen van harte en gaan dit na de zomervakantie met hen en hun ouders uiteraard vieren.

 

AGENDA

toetsweek 3 tot en met 21 juni Eind datum: 21 jun
Read More
17 tot en met 25 juni centraal examen tijdvak 2 Eind datum: 20 jun
Read More

Contact