Nieuws

Hypnoseavond leerjaar 3

By februari 13, 2023No Comments

Hypnoseavond leerjaar 3

Jos Claus is al jaren een begrip op het Cambreur College. Hij verzorgt namelijk al vele jaren de hypnose-avond. Ook is hij al meer dan 150 keer op tv geweest in vier verschillende landen.

Op woensdag 8 februari was hij weer te gast in Dongen. Na een korte introductie over hypnose en het gebruik ervan, vroeg hij om vrijwilligers. Meteen stond een aantal leerlingen in de ‘arena’. Jos haalde ook de twijfelaars over en al snel bleken er ruim dertig leerlingen bereid om gehypnotiseerd te worden.

Het rode licht ging aan en Jos bracht iedereen in trance. Niet iedereen is vatbaar voor hypnose en dat bleek ook bij enkele Cambreur-leerlingen zo te zijn. Jos verzocht deze leerlingen de arena weer te verlaten. Uiteindelijk bleven er negen ‘slachtoffers’ over. Het verbaasde publiek zag vervolgens hoe zij een citroen opaten alsof het een sinaasappel was, hoe zij volledig stuk gingen op het woord ‘mosterd’ en hoe zij overtuigend in een racewagen reden.

Een avond vol verwondering: hoe kan één persoon zo veel controle krijgen over jouw gedachten en jouw doen en laten? Maar het was eveneens een avond vol humor, want we hebben enorm gelachen om wat Jos de leerlingen onder hypnose liet doen.

We kijken terug op een leuke avond en hopen dat alle aanwezige derdejaars dat ook vonden.

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact