Nieuws

Mavo-introductiedag aan Het Blauwe Meer

By oktober 11, 2022No Comments

Mavo-introductiedag aan Het Blauwe Meer

Soms zijn het net dieseltjes, leerlingen. Sommigen hadden de slaap nog in de ogen en kwamen wat moeizaam op gang. Een vroeg appèl op school, gevolgd door een half uur durende fietstocht naar het Blauwe Meer in Loon op Zand kon niet voorkomen dat sommigen tijdens de eerste activiteiten ‘vlot getrokken moesten worden’ door hun wakkere coaches.

De introductiedag voor de mavo-afdeling stond oorspronkelijk gepland in de eerste schoolweek, maar vanwege code geel leek uitstel een veiliger optie. Hoewel oktober inmiddels van start was gegaan, bleken de weergoden ons gunstig gezind en hadden we na een koude start een zonovergoten dag.

Niet alleen het weer werd steeds beter in de loop van deze introductiedag, ook de leerlingen werden fanatieker tijdens de diverse teambuildingsactiviteiten bij Experience Island. In de lunchpauze namen sommigen zelfs een duik in het frisse meer.

Na een lange, sportieve en gezellige dag met onder andere bouwen, varen, beachvolleyballen en Jeep-rijden sprong iedereen weer op de fiets voor de laatste activiteit: de (volgens sommigen ‘barre’) tocht naar huis.

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact