Overstap naar brugklas

Een schoolgebouw is heel belangrijk, maar hoe de sfeer van binnen is, moet je toch zelf meemaken. En dat kan. We nodigen je in groep 8 uit voor kennismakingsactiviteiten en je moet natuurlijk de open dag bezoeken. Dan kun je kijken of er aardige docenten rondlopen. Of de lokalen er uitnodigend uitzien. Of de leerlingen die er rondlopen het naar hun zin hebben.

Al in november brengen we een kleurrijke brochure uit, die vertelt wat de verschillende afdelingen op het Cambreur te bieden hebben. Deze is bedoeld voor leerlingen van groep 8. Leerlingen van groep 7 krijgen een speciale uitnodiging voor de open dag.

Maar wat ook een goede methode is: een kijkje nemen via onze lipdub. Dan kom je heel even in alle gebouwen en zie je heel veel leerlingen, die laten zien wat ze allemaal op school leren. Of via dit filmpje.

Of je bekijkt de diverse flimpjes en foto’s van allerlei activiteiten die we organiseren. Op de openingspagina van de website vind je die rechts onder het gele kader bij Cambreur in beeld.

Filmpjes en foto’s geven een goed beeld van de sfeer op het Cambreur College.

AGENDA

stageweken leerlingen vmbo leerjaar 3 Eind datum: 24 mei
Read More
centraal examen tot en met woensdag 29 mei Eind datum: 29 mei
Read More

Contact