Nieuws

Schoolmusical Wicked

Schoolmusical Wicked

Dit schooljaar bestaat het Cambreur College 30 jaar. Daarom gaan we aan het einde van het schooljaar voor de allereerste keer een schoolmusical opvoeren, namelijk Wicked!
Wicked is een spectaculaire musical die het verhaal vertelt van de heksen uit “The Wizard of Oz,” maar dan vanuit hun perspectief. Ontdek hoe Elphaba, het meisje dat later bekend zal staan als de Wicked Witch of the West, eigenlijk heel anders is dan iedereen denkt. Met epische muziek, indrukwekkende decors en een verhaal vol vriendschap, keuzes en magie, laat Wicked je zien dat er altijd twee kanten zijn aan elk verhaal. Perfect voor iedereen die houdt van spannende verhalen en onvergetelijke liedjes!
We willen deze musical maken voor en met de hele gemeenschap. Daarom zijn we op zoek naar ouder(s)/verzorger(s) die willen meehelpen. Denk dan aan het maken van kostuums, grime of decorbouw. Of misschien wilt u wel op een andere manier helpen, ook dat kunt u via de onderstaande link aangeven.
Dus heeft u zin om mee te werken aan deze grote musicalproductie? Kijk dan even in de Accolade hoe u zich moet aanmelden.
Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.
Met vriendelijke groet,
Maartje Biemans
Regisseur schoolmusical Wicked
Kwaliteitsmedewerker Kwadrant Scholengroep

AGENDA

Breakweek 1, met cito basisvaardigheden rekenen en taal afname lj. 1 en lj. 2 Eind datum: 18 okt
Read More
Herfstvakantie – 21 tot en met 25 oktober Eind datum: 25 okt
Read More

Contact