Nieuws

Bruisende open dag op het Cambreur

By februari 7, 2023No Comments

Bruisende open dag op het Cambreur

Zaterdag 4 februari stonden de deuren van het Cambreur College weer wagenwijd open voor de leerlingen van groep 7 en groep 8 en hun ouder(s)/verzorger(s). Eindelijk was het mogelijk het vernieuwde Cambreur eens écht van binnen bekijken. Na de digitale open dagen van afgelopen jaren was het een feest om de school weer vol te zien met enthousiaste mensen.

Waar de één wat timide en afwachtend arriveerde, kwam de ander vol vertrouwen en bruisend van enthousiasme de school binnen. Bij de entree werden de aanstormende brugklassers hartelijk ontvangen en kregen ze een Cambreurtas met de prachtige brochure van onze school. Ook werd er een plattegrond van de gebouwen uitgereikt, zodat de jeugdige bezoekers zelfstandig hun koers door het gebouw konden bepalen.

Op het vmbo-gebouw kon je een kijkje nemen in de keuken van het vmbo. In de keuken zelf mocht je pannenkoeken bakken en heerlijke spiesjes maken. Bij het vak dienstverlening en producten kon je het winkeltje bezoeken. Ook was er veel aandacht voor de keuzevakken van het vmbo, want het is echt een verrassende opleiding met heel veel mogelijkheden.

Ook bij de mavo, havo en vwo was het een gezellige drukte Hier kon je een minilesjes volgen in de collegezaal. Er werd uitgelegd wat het tweetalig onderwijs is en je mocht getuige zijn van een heus debat, verzorgd door de leden van het Lagerhuisteam.

Al met al een geweldige middag. Niet alleen voor de leerlingen van groep 7 en groep 8, maar ook voor buurtbewoners en oud-collega’s. Ook zij grepen de kans om eens door het vernieuwde Cambreur te lopen.

Wil je al snel kennismaken met het Cambreur College? Op woensdag 1 maart is er een snuffelmiddag voor de leerlingen van groep 8. Inschrijven kan via deze link.

Aanmelden op het Cambreur College kan op dinsdag 7 en donderdag 9 maart. Dit is op inschrijving en kan via deze link.

Het Cambreur, een school waar ook ruimte is voor jou!

AGENDA

zomervakantie vanaf 13.00 uur tot en met vrijdag 16 augustus Eind datum: 16 aug
Read More
Accolade met welkom en start nieuwe schooljaar
Read More

Contact