Lenteschool

Doubleren kan heel zinvol zijn, een jaar groeien, je verder ontwikkelen, een stevige basis leggen. Voor sommige leerlingen echter is een jaar overdoen minder nuttig. Deze leerlingen zouden met wat extra hulp en wat extra inspanning gewoon door kunnen stromen naar een volgend leerjaar.

Precies voor deze leerlingen bieden we dit jaar voor het eerst een lenteschool aan.

We geven leerlingen dit jaar de kans om in de meivakantie vier dagen (23-26 april) aan twee vakken met intensieve ondersteuning te werken om een overgang naar een volgend schooljaar mogelijk te maken. Meedoen geeft dus niet de garantie dat de leerling overgaat, vergroot alleen zijn kansen.

Het aantal plaatsen is echter beperkt. We plaatsen op basis van volgorde van aanmelding, waarbij we wel beoordelen over de leerling tot bovenstaande doelgroep behoort.

De inschrijving start op 2 april en staat open tot 12 april. U kunt het aanmeldingsformulier vinden op de openingspagina van onze website.

Mocht uw kind hiervoor belangstelling hebben, dan verzoeken wij u om het aanmeldingsformulier, het contract voor de ouder()/verzorger(s) en het contract voor de leerling in te vullen en te ondertekenen. Het aanmeldingsformulier kunt u digitaal zenden aan rsiemons@cambreurcollege.nl. De ondertekende contracten graag afgeven bij de eigen afdelingsleider.

De benodigde formulieren kunt u hier downloaden:
aanmeldingsformulier
contract ouders/verzorgers
contract leerling

We hopen dat deze inzet een aantal leerlingen het juiste duwtje in de rug kan geven.

AGENDA

Breakweek 3 met diverse aangepaste activiteiten

Eind datum: 23 apr
Read More

leerlingen in ’t zonnetje, onder voorbehoud

Read More

Contact