Nieuws

Try out………..

By februari 17, 2022No Comments

Try out………..

Daar stonden ze dan: een twintigtal enthousiaste groep 8 leerlingen die reuze zin hadden om 3 TTO proeflesjes mee te draaien.

Spannend was het ook. Het zou immers zo maar kunnen zijn dat je helemaal niet kon begrijpen wat de docent allemaal tegen je zou zeggen.

Om half twee werden de leerlingen bij de receptie opgevangen door Lisse en Julia, die voor deze gelegenheid een duidelijk herkenbaar TTO shirt droegen en zwaaiden met een Engelse vlag. Dat kon niet missen, daar moest je je als groep 8 leerling melden. Samen met deze twee eersteklassers liepen de groep 8 leerlingen door het gebouw, op zoek naar de juiste docent die die middag een proeflesje zou geven. Volgens rooster waren het deze dag English, social studies and geography.

Bij social studies werd al een beetje politiek bedreven, bij geography leerden de leerlingen iets over platentektoniek en bij English werden ze aan de tand gevoeld over hun kennis van Engeland.  En wat was de reactie van de leerlingen aan het eind van deze drie lesjes? Dat kun je lezen als je de rebus oplost.

Denk jij er ook over om met TTO te beginnen ná de zomervakantie?  Je kunt je nog aanmelden voor een tweede ronde proeflesjes op woensdag 23 februari of donderdag 24 februari van half twee tot drie uur.

Info: secretariaat@cambreurcollege.nl

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
meivakantie Eind datum: 03 mei
Read More

Contact