Nieuws

с новым годом

By januari 13, 2022No Comments

с новым годом

Al sinds het begin van het schooljaar schrijft klas TVW1b met regelmaat kaarten naar onbekende adressen over de hele wereld. Ook nét voor de start van de verlengde kerstvakantie werd een 20-tal kaarten, nu met lieve kerst- en nieuwjaarswensen, door de leerlingen geschreven en verstuurd. Geen wonder natuurlijk dat het postvakje van mevrouw Trella bij de start van het nieuwe jaar boordevol lag met mooie kaarten, geadresseerd aan haar leerlingen. Op de kaarten konden de leerlingen weer lezen over allerlei bijzondere culturele feitjes, lekkere recepten en mooie sighseeing spots in het land van de schrijver / schrijfster. Ook de beste wensen, soms in voor ons onbekende talen, ontbraken natuurlijk niet. Soms blijkt Google translate superhandig!

AGENDA

rapportvergaderingen, leerlingen vrij
Read More
vanaf 13.00 start zomervakantie tot en met 4 september Eind datum: 04 sep
Read More
08.00 uitslag 1ste tijdvak mavo/havo/vwo
Read More

Contact