Nieuws

Je familie mee naar je werk?!

Je familie mee naar je werk?!

“Wauw! We mogen hier zelf cupcakes versieren! En daar kun je geschminkt worden! En, mam, mogen we zo dan gaan lasergamen?“ Dit was nog maar een kleine greep uit de activiteiten op de eerste familiedag die het Cambreur College in Dongen organiseerde. De familieleden van de werknemers hadden afgelopen zondag de mogelijkheid de nieuwe school te komen bekijken en actief mee te doen met de meest uiteenlopende workshops. Hier voelde je je meteen thuis!

Ondanks het typisch Hollandse weer, werd je vrolijk van de muziek en de kleurige ballonnen bij aankomst. Je werd er hartelijk verwelkomd door de directeuren en je kreeg een bandje en een blaadje met het programma van de dag. Wat was er veel te doen!

Onder het genot van een hapje en een drankje en hippe muziek, verzorgd door de eigen schoolband, werd er gezellig bijgekletst. Partners en kinderen werden voorgesteld aan collega’s, maar dan ‘moest’ je toch echt weer door, want de kinderen wilden graag op een minifietsje rijden in het circus, een theaterworkshop volgen en kijken naar een voorstelling. Ook ‘moest’ er nog een hip-hop workshop gevolgd worden en daarna kon je je nog even voor de gek laten houden door een goochelaar….pfffff, tijd te kort!

Voor jong en oud was er van alles te beleven en iedereen was even enthousiast.
Van opmerkingen als “Ik heb hier zelf ook nog op school gezeten, toen was het nog de MMS” tot “Wauw, wat is het nieuwe gebouw prachtig geworden en wat een licht komt er binnen!”
De bijzondere ontmoetingen en gesprekken maakten het tot een (h)echte ‘familiedag’.

Hier voel je je echt meteen thuis.

Door: Marlies Schellekens

 

AGENDA

Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More
Afname CSPE en flex bb/kb tot en met 19 april Eind datum: 19 apr
Read More

Contact