Nieuws

Tweetalige leerlingen gaan per post de wereld over

Tweetalige leerlingen gaan per post de wereld over

Even terug heeft TTO 1B een start gemaakt met het miniproject POSTCROSSING.  Eind april kregen alle leerlingen van deze klas van hun docent at random een adres ergens op de wereld toebedeeld. Er werden vervolgens aan onbekende mensen vrolijke lentekaarten gestuurd met een lieve groet erop voor de geadresseerde. De meeste leerlingen schreven ook iets over zichzelf, over hun school, over hun covid-19 -ervaringen of over een bijzonder plekje in Nederland. Nu we een aantal weekjes verder zijn, blijkt dat een aantal kaarten echt ver weg aangekomen is: in Rusland, Taiwan, Amerika en in nog meer verschillende landen op kortere of juist nog langere afstand bij ons vandaan. Vanuit de hele wereld krijgen we inmiddels kaartjes terug. Zo leren onze leerlingen op hun beurt iets over verre tradities, talen en geschiedenis van de afzenders.

Een flinke optelsom toont aan dat de door ons gestuurde kaarten via snail mail al 81.348 km hebben afgelegd!  We zijn benieuwd wat er nog meer in de brievenbus zal komen!

AGENDA

Tweede tijdvak centraal examens

Eind datum: 25 jun
Read More

08.00 bekendmaking normering tweede tijdvak

Read More

19.00 ophalen cijferlijsten geslaagden, onder voorbehoud

Read More

Contact