Nieuws

Aanmelden op het Cambreur

By februari 2, 2021februari 15th, 2021No Comments

Aanmelden op het Cambreur

Heb je je keus bepaald? Weet je het zeker? Wordt het het Cambreur? Top!

Dan moet je nu de hulp inschakelen van je vader of moeder en van je juf of meester. Want samen moeten jullie zorgen voor een hele stapel documenten. Of in ieder geval voor een aanmeldingsformulier dat helemaal ingevuld is en een bericht van je basisschool, zodat wij jouw documenten kunnen downloaden.

Op maandag 1 maart, dinsdag 2 maart, woensdag 3 maart en donderdag 4 maart 2021 zijn de aanmelddagen. We zijn van 16.00 tot 20.00 uur op het mavogebouw aan de Bolkensteeg om je te ontvangen. We zullen dit op basis van inschrijvingen gaan regelen. Binnenkort kun je het inschrijfformulier voor een van deze dagen vinden op onze site.

En voor de ouder(s)/verzorger(s):
U bent met uw zoon of dochter welkom op 1,2,3 of 4 maart 2021 aan de Bolkensteeg 9.
U vult thuis al het aanmeldingsformulier in en tekent eventueel het onderwijskundig rapport voor gezien. Beide documenten neemt u mee voor het aanmeldingsgesprek. Veel basisscholen printen het onderwijskundig rapport niet uit, maar sturen ons een link en geven alleen het advies door. Dat is uiteraard ook een prima manier.

U kunt het aanmeldingsformulier voor klas 1 hier downloaden en uitprinten. Het formulier kan niet digitaal worden ingevuld.

Ook vragen we u om de AVG-verklaring te printen, door te lezen en getekend mee te brengen samen met het aanmeldingsformulier. U kunt hier klikken voor deze verklaring.

Alle aanmeldingen voor leerjaar 2 en hoger lopen via de afdelingsleiders van de vier afdelingen. Voor het vmbo kunt u contact opnemen met mevrouw Marloes Luijten, mluijten@cambreurcollege.nl, voor mavo Danilo Verus, dverus@cambreurcollege.nl, voor havo mevrouw Cindy Schade, cschade@cambreurcollege.nl en tenslotte voor het vwo kunt u met Bram Thielen in contact treden, bthielen@cambreurcollege.nl.

Voor klas 2 en hoger gebruikt u dit aanmeldingsformulier.
Ook vragen we u om de AVG-verklaring te printen, door te lezen en getekend mee te brengen samen met het aanmeldingsformulier. U kunt hier klikken voor deze verklaring.

Instroom in een lopend schooljaar is lang niet altijd mogelijk, in diverse jaarlagen kunnen klassen al vol zitten. De afdelingsleider kan u hier informatie over verstrekken.
Het Cambreur College kent geen loting, sommige scholen in Tilburg wel. Voor de procedure die de OMO-scholen hierbij hanteren klikt u hier.

 

 

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact