Nieuws

Cambreur Classes weer gestart

By oktober 29, 2019februari 15th, 2021No Comments

Cambreur Classes weer gestart

Groep 7 en groep 8 is van harte welkom op het Cambreur College voor de zogenaamde Cambreur Classes. Docente biologie Sanne van Gastel startte vorige week woensdag met haar masterclass “Kruip in de huid van Freek Vonk”. Leerlingen werd gevraagd om verschillende dieren en hun jachttechniek te observeren. Daarnaast werden er diertjes bekeken die met het blote oog niet zichtbaar zijn. Hiervoor mocht er met een microscoop gewerkt worden. Ze had een enthousiaste groep leerlingen die na anderhalf uur eigenlijk nog best door hadden willen gaan.

De komende weken staat sport, scheikunde, haren vlechten en nog meer leuke Cambreur Classes op het programma.

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact