Nieuws

(Oud)-leerlingen Cambreur College winnen De Dongense Dorpsquiz

By oktober 12, 2018februari 15th, 2021No Comments

(Oud)-leerlingen Cambreur College winnen De Dongense Dorpsquiz

“U Weet Wel Waarom” is de naam van de groep die dit jaar de DDDQ heeft gewonnen. En wij weten inderdaad wel waarom dit team het bese resultaat heeft behaald. Oud-leerlingen Nina van Rijen, Dayne Oomes, Demi Vergeer, Janneke Bal, Jorik Bosters, Lau van der Kaa, Lisanne Raassen, Luc Snoeren, Koen de Bresser, Rob Claassen, Sebastiaan van den Akker, Tomas Baeten en Indi Verheijen en nog steeds onze leerlingen Madelief van der Koogh en Tess van Rijen hebben in ieder geval geleerd om goed samen te werken. Ook hun opzoekvaardigheden moeten in orde zijn. Een flinke dosis kennis kan zeker helpen. Maar samen vreselijk veel plezier hebben is misschien wel het allerbelangrijkste. Gefeliciteerd allemaal!

Volgend jaar weer?

AGENDA

Meivakantie

Eind datum: 14 mei
Read More

Contact