Nieuws

Schoolband Black Velvet wint publieksprijs Alegria-festival

By mei 14, 2018februari 15th, 2021No Comments

Schoolband Black Velvet wint publieksprijs Alegria-festival

Op het terrein van het Tilburgse Bosvreugd heeft ‘Black Velvet’ voor een daverende verrassing gezorgd door op de finale van de schoolbandcompetitie de publieksprijs in de wacht te slepen. Dat betekent dat de muzikanten Roxie van Haren, Ruben de Voogd, Sijmen Doorakkers, Dijck Peeters, Max Haarbosch en Niels de Hoon binnenkort opnieuw op een toplocatie mogen optreden, namelijk theater de Boemel op de spoorzone in Tilburg. Het zestal imponeerde jury en publiek met het zelfgeschreven nummer ‘Melt your face’, een gedegen, zomers dansnummer met hitpotentie. Een nummer dat de schoolband zeker ook op de komende diploma-uitreikingen zal laten horen!

AGENDA

Meivakantie

Eind datum: 14 mei
Read More

Contact