Nieuws

Techniekweek op Avans voor havo3

By november 15, 2017februari 15th, 2021No Comments

Techniekweek op Avans voor havo3

In het kader van de keuze van hun profiel en hun vervolgopleiding organiseert mevrouw Marianne Bertens een uitstapje naar Breda voor havo3, waar de leerlingen deelnemen aan de techniekweek van Avans Hogeschool.

Leerlingen kunnen daar in workshops kennis maken met verschillende technische opleidingen binnen de hogeschool.

Of ze daar iets van leren? We laten ze zelf aan het woord:

“Ik ben meer te weten gekomen over wat er allemaal te doen is in een opleiding, want je hoort altijd wel dingen van mensen, maar nu zie je het zelf en dat vond ik wel leuk.

“Ik vond het goed hoe de medewerkers dit hebben geregeld en hebben klaargezet, zodat wij leuke workshops konden doen.” 

“Ik heb een goede indruk gekregen van Avans. En denk dat ze op de school ook goed personeel en goede materialen hebben om je goed op te leiden. De indruk van het gebouw is dat het heel groot is. Maar als je op die school zit weet je na een tijdje precies waar je moet zijn. Ik vond ook dat het er allemaal netjes en modern uitzag. Ik vond het ook goed dat ze voldoende ruimte hebben waar je gewoon voor jezelf kunt werken want dat is ook belangrijk. Natuurlijk vond ik de rondleiding door de ruimtes en lokalen interessant en vooral om de computers, apparaten en gereedschappen te zien en er uitleg over te krijgen.”

AGENDA

Meivakantie

Eind datum: 14 mei
Read More

Contact