Nieuws

Lille 2016

By september 29, 2016februari 15th, 2021No Comments

Lille 2016

De Lille-excursie van 2016 kenmerkte zich vooral door heel mooi weer. Het vertrek verliep vlekkeloos: alle kids hadden hun ID bij zich! Weliswaar was er een file rond Antwerpen en kwamen we iets later dan gepland aan in museum La Piscine in Roubaix, maar gelukkig hadden de gidsen op ons gewacht. In zes groepen kregen we een rondleiding door dit prachtige museum. Hierna brachten de bussen ons naar Lille. De leerlingen maakten aan de hand van een reeks opdrachten en vragen een mooie wandeling door het gezellige oude centrum  van deze mooie stad en begonnen daarna aan het spannendste deel van de dag: een Fransman of Française interviewen. Daarna was er voor iedereen voldoende vrije tijd om te winkelen en iets te eten. Om zeven uur ’s avonds reed de bus ons weer terug naar Dongen. Ondanks een enkele wanklank kunnen we terugkijken op een fijne excursie.

AGENDA

Tweede tijdvak centraal examens

Eind datum: 25 jun
Read More

08.00 bekendmaking normering tweede tijdvak

Read More

19.00 ophalen cijferlijsten geslaagden, onder voorbehoud

Read More

Contact