Nieuws

Lissa van alle markten thuis!

By juni 14, 2016februari 15th, 2021No Comments

Lissa van alle markten thuis!

Het Cambreur College heeft veel leerlingen die ergens in uitblinken.

Zo heeft onze Lissa Wijnen haar sportieve stempel gedrukt op het dameshandbal. Bij PSV Eindhoven (nee heren, niet de voetbalclub, er is ook een handbaltak bij PSV), speelde ze zichzelf in de kijker voor Youth, het handbalteam dat voor Oranje uitkomt voor speelsters van haar leeftijd.

 

Maar voor deelnemers en publiek van het voetbaltoernooi dat afgelopen donderdag op het Cambreur College werd gehouden, is duidelijk geworden dat Lissa ook een heel behoorlijk potje kan voetballen! Uit bijgaande foto’s blijkt dat zij ook in haar gelegenheidsvoetbalteam haar ‘mannetje’ staat! Overigens bestond dit gelegenheidsteam uit meer dames die naast handballen ook heel aardig overweg bleken te kunnen met ‘n voetbal.

 

 

AGENDA

Tweede tijdvak centraal examens

Eind datum: 25 jun
Read More

08.00 bekendmaking normering tweede tijdvak

Read More

19.00 ophalen cijferlijsten geslaagden, onder voorbehoud

Read More

Contact