Nieuws

Videoconferentie Regions deel twee

By november 25, 2014februari 15th, 2021No Comments

Videoconferentie Regions deel twee

Maandagmorgen waren twee lesuren nodig om met de leerlingen van Vibgyor High in Mumbai een videoconferentie te kunnen beleggen, de voortgang in het Regions project van Eumind (EU meets India) te bespreken, kennis te maken met elkaar en dat alles in het Engels. Dit is de tweede VC in Tvw2B voor Geography. We hopen in januari nog een keer op een vrijdagochtend met dezelfde leerlingen contact te leggen. Kennismaken met een andere schoolcultuur, schooluniformen, grotere klassen, en een nieuwe Indiase moderator Padmaja en dit keer niet met Ludo Mateusen. Mevr. Ten Thije gaat in december op bezoek bij dezelfde school om haar kennis in dit project verder uit te bouwen. Dhr. J.B. van Heesch, klas Tvw2B en docente kijken uit naar de derde videoconferentie dit schooljaar.
 

AGENDA

Breakweek 3 met diverse aangepaste activiteiten

Eind datum: 23 apr
Read More

leerlingen in ’t zonnetje, onder voorbehoud

Read More

Contact