Nieuws

Nepalreis Cambreur College gaat door

By augustus 29, 2014februari 15th, 2021No Comments

Nepalreis Cambreur College gaat door

Marit, Hanne, Sam, Tim en Paulien zijn er klaar voor. Samen met twee ervaren begeleiders in de persoon van docenten Ton Bertens en Jack de Smit vertrekken deze vijf Cambreurleerlingen in december naar Nepal. Zij bezoeken daar de projecten die door Trees van Rijsewijk en de plaatselijke bevolking gerealiseerd zijn en waaraan het Cambreur in totaal inmiddels € 230.000 heeft bijgedragen. Onze leerlingen hebben hiervoor 14 jaar lang geld ingezameld, de stichting Wilde Ganzen heeft dit bedrag aangevuld.

De vijf reizigers zijn na een sollicitatiebrief en –gesprek geselecteerd. Zij dragen zelf voor een deel de kosten. De reis naar Nepal wordt mede mogelijk gemaakt door sponsorgelden van de gemeente Dongen en Gilze-Rijen, van de vereniging OMO, van markies Catering en Leonard b.v. Het laatste bedrag van de Kiwanisclub Brabants Spoor werd woensdag 27 augustus feestelijk overhandigd door Hans van Nistelrooij.

De vijf Cambreurleerlingen zullen hun sponsoren na hun reis hun ervaringen in de vorm van een (schriftelijke) presentatie van harte bedanken voor de gulle gift. Dat zij een heel bijzondere reis gaan maken, staat buiten kijf. De tickets zijn geboekt, de voorbereidingen kunnen beginnen.
 

AGENDA

Breakweek 3 met diverse aangepaste activiteiten

Eind datum: 23 apr
Read More

leerlingen in ’t zonnetje, onder voorbehoud

Read More

Contact