Nieuws

Gastles airbrush voor tweetalig havo

By juni 30, 2014februari 15th, 2021No Comments

Gastles airbrush voor tweetalig havo

Airbrush bij Arts in het Engels, een mooie aanvulling op het programma van tekenen in de onderbouw. De tweetalige havo2-leerlingen hebben een gastles van Mark Morrison gehad. Hij vertelde over zijn werk als airbrushkunstenaar en over zijn vele avonturen. Zo heeft hij de Atlantische Oceaan overgevaren en is hij in een storm terechtgekomen, heeft hij gezwommen op het diepste punt van de oceaan en is enkele keren in een gevaarlijke situaties verzeild geraakt.
Zijn hoofdactiviteit in TH2D was echter een airbrushworkshop op vrijdag de 13de. De leerlingen mochten een petje bewerken. Klinkt simpel, maar er komt heel wat bij kijken om dat goed te doen. En het resultaat mag er zijn.
 

AGENDA

Breakweek 3 met diverse aangepaste activiteiten

Eind datum: 23 apr
Read More

leerlingen in ’t zonnetje, onder voorbehoud

Read More

Contact