Nieuws

Ha3a aan de taart in de laatste wiskundeles

By juni 27, 2014februari 15th, 2021No Comments

Ha3a aan de taart in de laatste wiskundeles

In ha3a zijn dit jaar zoveel cijfers boven de 8 behaald dat het tijdens de laatste les van dit school tijd was voor een taartje! Maar liefst 58 cijfers van de 280 cijfers die de 28 leerlingen in deze klas behaald hebben, waren 8.0 of hoger. Dit is uitzonderlijk hoog en de toetsen waren echt niet zo gemakkelijk! Gemiddeld staat de klas nu op een 6.3 en we proberen in de toetsweek dit gemiddelde nog te laten stijgen naar een 6.5.
Al lopend ging de hele klas met mevrouw Schade, de wiskundelerares, naar de dichtstbijzijnde supermarkt. De leerlingen hadden wiskundig berekend, dat ze aan twee hele en een halve taart genoeg hadden. Nadat Cindy Schade alles netjes betaald had, plofte de klas neer bij de vijvers tegenover de school om daar te genieten van de heerlijke appel- en kersenvlaai. Morgen is de eerste toets van de toetsweek meteen de wiskundetoets. Docente Cindy Schade heeft er alle vertrouwen in, dat er wederom prima cijfers behaald zullen worden.
 

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact