Nieuws

Nadine Broersen behaalt historische gouden medaille op meerkamp WK Indoor

By maart 10, 2014februari 15th, 2021No Comments

Nadine Broersen behaalt historische gouden medaille op meerkamp WK Indoor

De spanning zinderde door Dongen afgelopen weekend. Zou Nadine Broersen, oud-leerlinge van het Cambreur College, de felbegeerde gouden medaille behalen op het WK Indoor op het onderdeel Meerkamp. Na vier onderdelen stond Nadine al op een riante eerste plek. Op de 60 meter horden verbeterde ze haar persoonlijk record en bij het hoogspringen vestigde ze een Nederlands record door 1,93 meter te springen. Tijdens het slotonderdeel, de 800 meter, werd ze 6de en behield hiermee haar eerste plek.

Trots zijn we als school op Nadine en feliciteren haar met deze historische gouden medaille.
Nadine, dit is TOP!
 

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact