Nieuws

Wie rent het hardst voor het juiste woord? En wie schrijft het woord ook nog eens correct?

By januari 30, 2014februari 15th, 2021No Comments

Wie rent het hardst voor het juiste woord? En wie schrijft het woord ook nog eens correct?

Een Running Dictation, dat was de opdracht die de eerste klassen van de TTO afdeling deze week kregen tijdens hun les Engels als onderdeel van een miniproject over New Zeeland. Aan de hand van her en der in het lokaal opgehangen teksten gingen de leerlingen aan de slag om de lastige woorden uit de tekst die bij hun groepje hoorde, over te brengen naar de voorzitter van hun groep. Deze persoon had vervolgens de taak om de woorden met de juiste spelling in een gatentekst in te vullen. Met zo’n twintig woorden per tekst en acht groepjes moest er door de leerlingen aardig wat in het lokaal op en neer gerend worden om de tekst volledig te maken. En was het groepje dat het eerste klaar zat met de handen omhoog nu ook de winnaar van deze woordenstrijd? Niet per se! Om te winnen moest je natuurlijk niet alleen hard rennen, maar ook nog alle woorden juist gespeld hebben. En dat was soms lastiger dan het leek.
Als afsluiting van het New Zeeland project gaan de leerlingen nog creatief aan de slag. En wat dat gaat worden? We laten ons verrassen……! U hoort er vast nog van.
 

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact