Nieuws

Het mbo presenteert zich op het Cambreur

By november 11, 2013februari 15th, 2021No Comments

Het mbo presenteert zich op het Cambreur

Een gezellige drukte, een prettige sfeer en een goed verzorgde avond. Dit zijn in het kort gezegd de veelgehoorde uitspraken van leerlingen, ouders en ook de voorlichters van de mbo-scholen over deze Studie- en BeroepenVoorlichtingsavond op dinsdag 5 november jl.

Mbo-scholen, enkele particulieren instellingen en onze eigen havo-afdeling presenteerden zich op deze avond.
Leerlingen en hun ouders/verzorgers waren zeer te spreken over de specifieke voorlichtingen in de lokalen. In korte tijd hebben ze veel informatie opgedaan. Ook bij de informatiestands in de aula was het een enorme drukte. Een ontmoetingsplaats waar leerlingen en hun ouders, onder het genot van een kopje koffie elkaar de verworven informatie konden uitwisselen.

De organisatoren Leslie Daniel, Anne-Marie de Groot, Ida van Meel, Peter van der Veeken en Wilma van Gestel kijken met plezier terug op deze zeer geslaagde informatieavond en wensen de leerlingen veel succes bij het maken van de juiste keuze voor een vervolgopleiding.
 

AGENDA

Contact