Nieuws

Geslaagde uitwisseling met Gymnasium Kolín (Tsjechië)

By oktober 11, 2013februari 15th, 2021No Comments

Geslaagde uitwisseling met Gymnasium Kolín (Tsjechië)

Als het afscheid maatgevend is voor de kwaliteit van de week die 26 Tsjechische leerlingen te gast waren bij hun Nederlandse partners van vwo 4, dan kunnen we gerust zijn. De emoties vertelden hun eigen verhaal en lieten zien dat het doel, namelijk elkaar leren kennen en waarderen, echt wel gehaald is.
Natuurlijk bezochten de Tsjechen Amsterdam, waar o.a. ze het Stedelijk Museum inspecteerden én getuige waren van een lunchconcert van het Concertgebouworkest. Ook Tilburg werd aangedaan, met o.a. een bezoek aan 013 en aan museum De Pont. Maar ook op en rond de school was een nieuw programma bedacht, met lessen die gevolgd moesten worden – waren er grote verschillen met de lessen thuis in Kolín? – met muziekclinics plus eraan gekoppelde uitvoeringen en met presentaties rond de foto-opdracht die hun in Amsterdam was uitgereikt. Het was een afwisselende, volle week die doet uitkijken naar het tegenbezoek in de tweede week van april.
 

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact