Nieuws

Actieve introductiedag voor leerjaar (T)havo en (T)vwo

By augustus 26, 2013februari 15th, 2021No Comments

Actieve introductiedag voor leerjaar (T)havo en (T)vwo

Soldaatje spelen, boogschieten en nog veel meer leuke games! Zoals ieder jaar organiseren we voor de leerlingen van klas (T)Havo2 en (T)Vwo2 op de eerste vrijdag van het nieuwe schooljaar een interactieve introductieactiviteit. Om nieuwe klasgenoten en de nieuwe mentor te leren kennen of om met oude klasgenoten vakantieverhalen uit te wisselen zijn we dit jaar naar “De 7 geitjes” in Tilburg geweest.

De organisatie aldaar had een gevarieerd programma samengesteld, waarbij de leerlingen in groepjes van ongeveer 12 leerlingen tegen elkaar moesten strijden. Leerlingen mochten als echte soldaten lasergamen in de bossen, kruisboogschieten – enkele leerlingen zien we waarschijnlijk over 10 jaar terug op de Olympische spelen- , aan de slag met midgetgolf en discgolf, touwtrekken en reuzenmikado spelen.

Wat vooral opviel was het fanatisme van de leerlingen bij de activiteiten en de goede sfeer die er de hele dag hing! De leerlingen waren het er aan het eind van de dag dan ook over eens, dat het een hele gezellige en geslaagde introductieactiviteit was en een goede start van het nieuwe schooljaar. De mentoren en docenten sluiten zich hier helemaal bij aan!!!
 

AGENDA

08.00 bekendmaking normering vmbo bb/kb

Read More

ZOMERVAKANTIE

Eind datum: 05 sep
Read More

Contact